Palvelut

Palvelut

Kehitämme jatkuvasti palveluitamme jotta, pystyisimme paremmin palvelemaan asiakkaidemme alati muuttuvia tarpeita. Yhteistyökumppaneitamme on monelta toimialalta, pk-yrityksistä aina kansainvälisiin konserneihin.

Huolehdimme asiakkaamme päivittäisistä pankki-ja postiasioinneista, asioimme mm. virastoissa ja erikoisliikkeissä. Toimimme pääasiallisesti pääkaupunkiseudulla, mutta toimintamme kattaa koko Uudenmaan alueen.

Palvelukuriireistamme jokainen hoitaa omalla tutulla alueellaan niin noudot, kuin viennitkin. Näin hän saattaa alueellaan palvella useita yrityksiä. Osoitetiheys kasvaa ja kustannukset laskevat jokaisen osalta. Siinä koko jutun juoni. Nopeus ja edullisuus yhdistyvät.

Lähettipalvelumme on käytössäsi joka päivä, myös viikonloppuisin, sopimuksen mukaan.

Voimme tehdä noudot säännöllisesti sovitun aikataulun mukaan tai yksittäisissä tilauksissa tarvittaessa vain puhelinsoitto, niin palvelukuriirimme on paikalla.

Henkilöauto on palvelukuriiriemme yleisin ja kätevin työkalu, mutta tarvittaessa toimitamme suuremmatkin lähetykset pakettiautolla.

Suunnittelemme jokaisen asiakkaamme kanssa juuri hänen toivomuksiansa vastaavan lähettipalvelun, erikoistarpeita unohtamatta. Asioimme erikoisliikkeissä, virastoissa, matkatoimistoissa, pankeissa, matkahuollossa jne.